Welcome to Kennel Canis Lindéus

Blogginlägg

Friska upp minnet

Igår var Atlas och jag på ringträning igen, denna gången i Borås 

Underbart gäng med många fina pudlar, ja ok där var ju andra raser också....

Får jag bara ryggen att gå med på det hela så är vi snart igång igen. Väldigt nyttig träning för både honom och mig. Jättefin lokal med speglar på väggarna så att man själv såg hur snyggt han står. Jag däremot borde ha en ryggskena som rätar upp ryggen 

God fika och mycket nyttigt snack med både kennelkonsulenten,frisören och en viss hanhundsägare. Ska försöka åka dit fler gånger. Men igår var det ett äventyr i sig. Mellan Vårgårda och Borås var vägen inte rolig på något sätt. Snön vräkte ner både dit och hem så det tog en halvtimme extra att köra.

Idag vaknade vi till ett härligt vitt vinterlandskap. Hundarna blir som "barn" på nytt.

Ta hand om varandra i kylan 


Ny hemsida!

Håller just nu på med att försöka få till den här hemsidan. Än så länge är den gamla öppen då jag inte lyckats föra över all information.

Jag inväntar samtal om att Bonnie ska börja löpa vilken dag som helst. Nu var det längesedan här fanns valpar och just Leonbergervalpar (även kallade fiskmåsar) är så enormt ljuvligt!

På Tyra märks det alltid så tidigt när löp närmar sig men det är en till två månader kvar på henne.

Jag jobbar hårt med Atlas päls och ringträning så att vi kan vara med i volviahallen i februari. Nu är en sån där tid igen då man ska vänta och vänta. Allting ska hända på en gång. Allmänt kallat ketchupeeffekten.

Kram och puss

Nu får jag fortsätta klura ut det här.


Andra inlägget

Idag har jag äntligen skaffat mig en hemsida så jag också kan börja blogga.
Genom att blogga regelbundet tillför du nytt innehåll till din hemsida och ger samtidigt besökarna något att komma tillbaka till. Genom att aktivera RSS i inställningarna för bloggen ger du dina besökare möjlighet att prenumerera på dina blogginlägg.
Om du dessutom tillåter kommentarer på dina inlägg låter du också besökarna bidra med innehåll till hemsidan, vilket gör den ännu mer levande.


Första inlägget

Inom trycksaksframställning och grafisk design används lorem ipsum som exempeltext för att visa hur till exempel ett dokument kommer att se ut när väl den riktiga texten är på plats. Lorem ipsum visar hur layout, teckensnitt och typografi samspelar, utan att texten, undermedvetet genom ordens betydelse, ska påverka betraktaren.

Den mest använda lorem ipsum:et är: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua...


Instruktionsvideo: Skapa och hantera en blogg

Spela upp och klicka på den lilla fyrkanten längst ner till höger i videon för helskärm

 

Blogghistorik

«december 2014»
tiontofr
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Senaste inlägg
Maj-Juni 2020
Mars-April 2020
Januari-februari 2020
2019-2020
2018 vs 2019
Bella
Backamo
Västerås
Vänstervarv
Vår 2018

Senast kommenterade
Härliga dagar!

Arkiv
2020
2018
2017
2016
2015