Welcome to Kennel Canis Lindéus

 

Anna-5

Visst är det svårt att motstå en pudelvalp när den är 10 veckor.

Men det är inte bara inköp av valp som kostar. Det är mat,försäkringar och pälsvårdsartiklar.

Har du tid?

En pudel behöver inte bara promenader utan även aktiveras med hjärngymnastik. Pudeln är en väldigt smart hund och lär sig snabbt. Det betyder att de även lär sig negativa saker snabbt. En pudel är väldigt duktig på att försöka uppfostra sin ägare. De har väldigt lätt för att tröttna fort på samma moment vid inlärning. En bra sängvärmare och man slipper päls överallt. 

En fantastisk följeslagare och trogen vän i många år. En frisk och trevlig ras.

Även om man har gått kurser förut med andra hundar så är det ändå inte fel att gå en vardagslydnadskurs med sin nya hund. Bor du i närheten av mig så får du gå kurs gratis med din Lindéushund.

 Du får även gratis klippning tills valpen är 6mån

Mat går det åt men ger du rätt sorts mat så går det inte åt lika mycket och hunden mår bra och växer rätt, därmed kan du minska vetrinärkostnaderna. Tips och råd ger jag dig vid köp av valp.

Försäkringar finns det massor att välja på. Jag har mina försäkrade hos Swealand och jag hjälper dig med att få kontakt med dom.

Koppel och skötselråd får du av mig förståss. Helstryp behövs inte om man har en bra kontakt med sin hund, olika koppel är inte lösningen för eventuella problem på promenaderna. Får du bekymmer så finns jag alltid här för dig och din Lindéushund.

HD och ED röntgen hoppas jag att du vill göra så att jag som din uppfödare kan följa och utvärdera mitt avelsarbete. Gärna ögonlysning och ett MH-test.

Är du utställningsintresserad så hjälper jag dig även där med ringträning,tips och råd. Jag vill gärna ha kontakt med dig under hela hundens levnadstid och följa er i både vått och tort. Jag svarar på alla frågor jag kan, inga frågor är dumma frågor.

Jag säljer enbart sällskapshundar, vill du sen ha din hund till nånting mer så är det upp till dig som ägare/fodervärd att utveckla ditt intresse.

På denna kenneln görs bara kombinationer som jag själv är intresserad av att gå vidare på. Min avelsplanering går i flera led.

Givetvis så följer jag skk:s regler och pudelklubbens rekomendationer.

Även jordbruksverkets regler.

Lycka till med din Lindéushund, jag finns här för Er.

pudelhörnan två veckor